0 vare(r)
★ ★ ★ ★ ★
Perfekt på Trustpilot

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Stuepigen. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Stuepigen.

Dokumentation og vejledning:

Tjek ALTID vores webshop – under produktet for produktbeskrivelse og brugervejledning. Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra Stuepigens side, er denne af vejledende art.

Stuepigen indestår for, at varen opfylder kravene til CE-mærkning.

Transport og levering:

Levering af varer fra Stuepigen anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Betaling:

På Stuepigens web shop kan der betales med Dankort – Visa – Mastercard – American Express og Mobilepay.

Risiko for varen:

Risikoen og ansvaret for varer købt hos Stuepigen overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Stuepigen skal påberåbes indenfor 8 dage, efter modtagelsen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytre sig.

Klageinstans:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Stuepigen kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til center for klageløsning via www.forbrug.dk . EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@stuepigen.dk

14 dages fortrydelsesret:

Stuepigen yder 14 dages fortrydelsesret på alle varer. Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, refunderer vi alle dine udgifter til returnering og sender dig øjeblikkeligt en ny vare. Hvis du fortryder dit køb af en vare, som der ikke er fejlbehæftet, skal du returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som da du modtog den. Du skal selv betale returfragten for varer, der returneres.

Alle priser hos Stuepigen – på web-adressen www.stuepigen.dk – er inkl. moms.

Disclaimer:

Hos Stuepigen bestræber vi os altid på at have en fuldt opdateret hjemmeside. Dog kan der ikke garanteres for fejl eller manglende opdateringer, og vi tager generelt forbehold for dette.

Om os:

Stuepigen er en dansk virksomhed. Vi beskæftiger os indenfor rengøring og salg af rengøringsprodukter. Stuepigen blev grundlagt i 2014.

Hos Stuepigen arbejder vi intenst på at sikre, at kvalitet og service er i top – selv om vi har lave priser, går vi ikke på kompromis – hverken med kravene til kvaliteten eller den service vi yder.

Vores kunder: 

Vi har mange trofaste kunder der sætter stor pris på vores kvalitet, god service og super skønne medarbejdere. 

Stuepigen

Tlf.: 71 961 961

info@stuepigen.dk

CVR 37304301

Bank:  Nordjysk Bank

Reg.: 7454       Konto:   1146796