0 vare(r)
★ ★ ★ ★ ★
Perfekt på Trustpilot

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring udført af professionelle

Hos Stuepigen har vi på baggrund af mange års erfaring i rengøringsbranchen stort kendskab til erhvervsrengøring og vi ved, hvor krævende det kan være at holde en arbejdsplads ren og pæn – men det er ikke desto mindre vigtigt. Vores professionelle medarbejdere yder altid en detaljeret rengøring og kommer helt ind i selv de sværest tilgængelige kroge. 

 

Det er nemlig ikke kun i hjemmet, det er vigtigt at få gjort rent helt ud i krogene. Det er måske endnu vigtigere på en arbejdsplads, hvor du som arbejdsgiver har ansvaret for dine medarbejderes sundhed, velvære og trivsel i løbet af deres arbejdsdag. Det er ikke nok at lufte ud et par gange i løbet af en dag, for at få et sundt indeklima på arbejdspladsen.

 

Særligt i restaurationsbranchen ved vi, hvor vigtigt det er, at der er klinisk rent overalt. Det er ganske enkelt en forudsætning for, at restauranten kan servere mad til sine gæster. Her har vi hos Stuepigen stor erfaring med at klargøre og rengøre både cafeer, restauranter og kantiner. 

Grundig hovedrengøring for dine medarbejderes skyld

Det er dog ikke kun i restaurationsbranchen, at det er vigtigt med klinisk rengøring. Det er mindst lige så vigtigt for kontorlandskaber, lagerlokaler eller institutioner, at der er rent og pænt for dine medarbejdere, kunder og besøgende. Det giver ikke blot de bedste forudsætninger for en god og sund hverdag, hvor medarbejderne kan få lov til at bruge deres hoveder på det, de er dygtige til, men det giver også færre sygedage, bedre humør og mere effektivt arbejde. 

 

Jo flere mennesker, der opholder sig i et lokale på daglig basis, desto mere nødvendigt er det at få gjort ordentligt rent. Det kan dog hurtigt blive uoverskueligt at gøre store arealer rent og det er ikke sikkert, at man kommer helt i bund eller er helt så grundig, som man burde. En grundig hovedrengøring betyder for os, at vi gennemgår alle områder at et lokale eller en bygning og skrubber helt til bunds, helt ind i alle hjørnerne og fjerner alt snavs og urenheder. 

 

Denne grundige hovedrengøring kan tilmed blive til flere ugentlige eller månedlige rengøringer, der bliver lagt mere regelmæssigt ind i kalenderen, således der hele tiden er gode og rene forhold for medarbejderne. Hovedrengøringen er et meget godt udgangspunkt for starten på en løbende vedligeholdelse af rengøringen. 

Firmarengøring kan byde på mange udfordringer

Rengøring er måske ikke det første, man skænker en tanke i løbet af en arbejdsdag – både fordi det i forvejen kan være sur pligt hjemme i privaten, men også som resultat af en travl hverdag på et kontorlandskab eller i et lagerlokale. Rengøring er altså nedprioriteret i mængden af arbejdsopgaver og derfor er det en god idé, at få et kompetent rengøringsfirma til at klare opgaven.

 

Hos Stuepigen har vi erfaring med rengøring hos blandt andet:

  • Restauranter

  • Skoler og institutioner

  • Kontorlandskaber

  • Lagerrum og -lokaler

  • Hotelrengøring

  • Privatrengøring

Uanset hvilken hvilken branche, du og din virksomhed befinder sig i, kan vi hjælpe dig. Vores dygtige medarbejdere er klar til at skabe et lækkert og rent miljø for dig og dine medarbejdere, så I kan koncentrere jer om det I er gode til. 

Erhvervsrengøring uanset størrelse

Selvom det er særligt udfordrende for større virksomheder med store arealer, ved vi, at det også kan være en stor udfordring for små og mellemstore virksomheder. Hos Stuepigen, vil vi altid gerne hjælpe med rengøringen, uanset om der er tale om en stor virksomhed eller en mindre virksomhed. Rengøring er tidskrævende uanset antal medarbejdere eller størrelsen på arealet. 

 

Har du en mindre virksomhed, men med et kontor eller et lager i privaten, kan vi også anbefale at du undersøger vores rengøring hos private. På den måde, kan vi tage os af hele dit private hjem og klare rengøringen af dit kontor eller lager samtidig. Har du brug for tilbehør til rengøring i privaten, kan vi også tilbyde viskestykker og klude til en god pris i vores shop. 

 

Hos Stuepigen har vi vores egne produktserier til rengøring i hjemmet og til erhverv. På den måde, kan du også have kvalitetsprodukter til at stå i skabet, hvis der er akut brug for rengøring af overflade, et tekøkken eller lignende. I vores shop kan du finde et godt tilbud på rengøringsmidler eller udstyr. Uanset om der er brug for rengøring til toilettet, til køkkenet eller blot til aftørring af bordet i frokostrummet, har vi både rengøringsmidler og tilbehør. 

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Har du brug for en effektiv og grundig rengøring fra et professionelt rengøringsfirma fra Aalborg? Så er du meget velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Det eneste du skal gøre, er at gå ind på vores kontakt-side og finde vores mail eller telefonnummer, og derefter kan vi tage en snak om hvad du har brug for og hvordan vi bedst muligt løser din situation. 

 

Det er ofte nemmere for os at give dig et realistisk tilbud, hvis vi har været ude og se, hvor der trænger til en rengøring og hvilken type rengøring, der kræves. Derfor kommer vi gerne ud på din arbejdsplads, uanset om det er en restauration, børneinstitution eller et kontormiljø, og får syn for sagen, inden vi laver et endeligt tilbud til dig – dette tilbud er helt uforpligtende og gratis.