0 vare(r)
★ ★ ★ ★ ★
Perfekt på Trustpilot

Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring til både private og erhverv

Uanset om der er tale om en rengøring af snavs efter en gennemgående renovation eller der blot er brug for en rengøring efter en maler, kan vi være behjælpelige med vores kompetencer. Hos Stuepigen har vi mange års erfaring på både store byggepladser og i mindre lejligheder, der har brug for en grundig slutrengøring. 

 

I Aalborg har vi blandt andet stået klar med sæbe og vand efter en renovation af Starbucks, ligesom vi har klargjort Carls Jr. restauranten i Aalborg, så de var klar til at modtage deres kunder i et rent miljø. Uanset størrelsen på dit projekt, påtager vi os gerne opgaven og giver dig et sundt miljø at færdes i. 

 

Vi ved, hvad det vil sige at arbejde under en stram deadline og vi er meget fleksible. Der kan hurtigt blive mange ting, der skal klares i løbet af kort tid, og her står vi altid klar til at give en hånd med, så du kan blive klar inden deadline. 

Professionel slutrengøring af byggeprojekt

På mange byggeprojekter, er tid lig med penge og med en professionel håndværkerrengøring er dine penge givet godt ud – du får et perfekt og strålende rent resultat allerede første gang og du kan aflevere til tiden. Vores medarbejdere er alle sammen veluddannede og har mange års erfaring i branchen, så de ved, hvad der er på spil inden en aflevering af en nyrenoveret lejlighed eller café. 

 

Vi arbejder effektivt og knokler gerne ekstra hårdt, for at frigøre tid til dig og dine medarbejdere – eller til dig og din familie, hvis dit hus eller lejlighed er blevet renoveret. Så kan du bruge tid på at færdiggøre de sidste små detaljer, i stedet for at bekymre dig om rengøringen efterfølgende.

 

Selvom du selv er dygtig og grundig i din rengøring, er der intet som at få gjort rent af et professionelt rengøringsfirma. Hos Stuepigen sørger vi altid for at komme ud i alle hjørnerne, så du er sikker på at der er klinisk rent. På den måde får du den bedste start med din renoverede udestue eller dit nye køkken og du kan få de bedste forudsætninger for at slappe af i de nye omgivelser. 

Grundig slutrengøring i alle hjørner

En renovation af et hus eller en lejlighed er altid en dejlig fornyelse af tilværelsen og det kan være svært, at vente med at tage den nye tilbygning eller det nye værelse i brug inden det er helt rent. Der kan snildt gemme sig støv og snavs fra håndværkernes arbejde ude i krogene af et lokale eller bag et skab. 

 

Det kræver ikke kun en klud og noget sæbe, men det rette værktøj, de rette materialer og selvfølgelig også de rette rengøringsmidler, at gøre rent efter håndværkere. Ud over vores dygtige medarbejdere, der har stor erfaring og viden på området, har vi også udviklet vores egne rengøringsmidler. 

 

Vi sparer dermed tid og kan give en endnu mere effektiv rengøring, da vi bruger vores egne effektive rengøringsmidler, så vi ved præcist hvilke midler vi har med at gøre og kender alle deres muligheder. Vi har set lidt af hvert i vores tid i branchen og har en løsning på selv de mest genstridige pletter.

Vi samarbejder med håndværkere

Vi samarbejder med adskillige dygtige håndværkere, der trygt ringer til os, hvis de har brug for hjælp til at gøre rent. Vi kan håndtere rengøringen mens byggeriet står på, hvis der skulle være brug for det – men vi vil lige så gerne tage det hele i én omgang inden lukketid og fjerne al savsmuld, støv og snavs.

 

Gennem hele byggeprojektet har vi gerne en løbende dialog med byggelederen, der kan holde styr på hans tidsramme. På den måde, skaber vi de bedste forudsætninger for at aflevere dine opgaver til tiden, ligesom vi ved, hvor hårdt vi skal knokle på og hvor meget vi skal nå. Vi er meget fleksible og kan hurtigt træde til, hvis der skulle være brug for en hasterengøring. 

 

Vores job bygger på tillid og tryghed, så vi sætter en ære i at overholde alle dine og vores deadlines. Vi efterlader stedet fuldstændigt smudsfrit og går smilende og åbent til en opgave. Således kan både dine medarbejdere og vores rengøringsassistenter være trygge ved at have fremmede til at gå side om side. 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud!

Ofte er der tale om et specielt areal, der skal gøres rent efter en renovation eller tilbygning, men der kan være tilfælde, der stikker lidt ud fra normalen. Derfor vil vi rigtig gerne tilbyde dig, at vi kommer ud og tilser en opgave inden vi giver et tilbud til dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på mail info@stuepigen.dk eller på telefon 71 961 961. Herfra tager vi en snak om dine behov og ønsker og vi finder sammen den bedste løsning.

 

Selvom vi hos Stuepigen har kontor i Aalborg, kan vi tilbyde rengøring i hele Danmark. Det vil sige, at uanset om du sidder på Sjælland, Fyn eller i Jylland, kan du roligt kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.