0 vare(r)
★ ★ ★ ★ ★
Perfekt på Trustpilot

Privat rengøring

Privat rengøring af små og store hjem

Der er i forvejen mange tidskrævende elementer i en almindelig hverdag – der skal laves aftensmad, vaskes tøj, hentes børn fra skole og ikke mindst, skal batterierne lades op igen med en god film i sofaen. Det sidste, du har lyst til at bruge tid på er at gøre dit hjem rent efter en lang dag på arbejdet eller i weekenden, når du har fri. 

 

Det kan hurtigt komme til at tage en halv eller en hel dag, hvis dit hus er stort og der er brug for en ekstra grundighed, fordi rengøringen er blevet udskudt lidt for længe. Derfor forbindes rengøring ofte med en stressende pligt, der bare skal overstås. Det er i dit hjem, du skal lade batterierne op, når du har fri og kan bruge tid med dine børn eller med en hobby. 

 

Hos Stuepigen ser vi det som vores vigtigste opgave at hjælpe danskerne med at frigøre den tid, som en normal, grundig rengøring kræver af din dagligdag, således der i stedet er tid til sjovere ting eller blot at få dagligdagen til at hænge sammen. Vi elsker at gøre rent og på den måde hjælpe til i en travl hverdag. Vores medarbejdere har fokus på grundighed og flid og detaljen. Hav mere tid til at hygge dig med dine børn eller dine gæster og lad os stå for rengøringen af dit hjem. 

Rengøring i hele hjemmet

Sammen kan vi skræddersy din rengøring og tilpasse det dine behov. Uagtet om du har brug for en ugentlig hånd med rengøring eller har du blot brug for at få skuret badeværelset i bund, står vi klar til at klare opgaven effektivt og grundigt. Vi finder sammen den løsning, der passer dig bedst, så du kan bruge tid på andre, sjovere ting i din hverdag.

 

Stuepigen tilbyder rengøring af hele hjemmet og kan klare alle rum i huset. Uanset om du skal have en totalrengøring af køkkenet og badeværelset eller har brug for en grundig rengøring af en bruseniche eller ovn er Stuepigen på pletten. Ingen opgave er for stor eller for lille!

Hvorfor vælge professionel rengøringshjælp?

Uanset hvor dygtig man er til at gøre rent, er der altid det ene hjørne, man ikke lige kan komme ind i, eller man mangler lige det rette værktøj til at fjerne det hårdføre snavs. Vores rengøringsassistenter har med mange års erfaring i branchen, en stor viden om hvordan man skal håndtere det hårdføre snavs – også selvom det er svært at komme til i brusenichen, eller det virker umuligt at fjerne de sidste fedtrester i ovnen. 

 

Vi ved, at det kan være grænseoverskridende at have en fremmed person i sit hjem, måske endda uden at man selv er hjemme. Med en professionel rengøringshjælp, ved du altid, hvem der har været i dit hjem og du kan være sikker på, at du har haft besøg af gode og pålidelige rengøringsassistenter, der passer på dine ting og koncentrerer sig om sine opgaver.

Benyt håndværkerfradraget og få ‘gratis’ rengøring!

Siden den 1. januar 2018, har det været muligt for privatpersoner at få skattefradrag for vores serviceydelser. Du kan altså få ‘gratis’ rengøring for op til 6000 kroner. Find retningslinjerne og regler for dette og læs mere om, hvordan du opgiver information til SKAT på deres hjemmeside.

Rengøring er fundamentet for en sund livsstil

Hvis der ikke bliver gjort rent jævnligt i hjemmet, vil støv og snavs ophobe sig, uanset om et rum bliver brugt eller ej. Støv kan komme fra mange forskellige ting, men der er særligt meget støv fra hud, fibre fra tekstiler pollen og sand eller jord fra udendørsaktiviteter. Selvom man ikke nødvendigvis kan se det, kan der hurtigt være et godt og tykt lag støv på gulvet eller på hylderne, og det bliver hvirvlet op, hver gang en person træder ind i lokalet eller går forbi det. 

 

Rengøringen er en forudsætning for et sundt og godt indeklima og faktisk kan manglende eller utilstrækkelig rengøring være direkte skadeligt. Støvpartikler kan faktisk bidrage til udviklingen af allergier. Derfor er det meget vigtigt, at der er rent og pænt i hjemmet, ligesom det er mindst lige så vigtigt på arbejdspladsen. Hvis du eller din arbejdsgiver har brug for hjælp til rengøring, tilbyder vi også erhvervsrengøring til virksomheder. Det kan du læse mere om her. 

 

Som nævnt er dit hjem dit helle, hvor du skal slappe af og lade dine batterier op. Lad os klare din rengøring mere eller mindre jævnligt og slip for at bekymre dig om dit indeklima og om dit hjem er rent og pænt nok, til at dine børn uden problemer kan lege overalt. 

Lad os tage en uforpligtende snak om rengøringshjælp!

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om hvad dine ønsker er. Jo mere specifik du kan være i dine ønsker, desto bedre kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning. Vi tager også gerne et kig forbi dit hjem, så vi kan se hvad vi skal bruge hos netop dig og vi kan lave et godt tilbud til dig og din situation. 

 

Kontakt os på info@stuepigen.dk eller på 71 961 961 – så kan vi gennemgå dine ønsker og behov og finde den bedste løsning til din situation.